Som en jävla missil

Kan inte sova. Kliver upp och skriver en lista över saker jag åstadkommit i livet. Där hamnar inga småsaker utan rejäla ting som satt avtryck, som styrt mitt liv i den riktning som gjort att jag hamnat där jag är idag. Det blir ett A4.

Jag tittar på alla punkterna, drar mig till minnes all rädsla, längtan, frustration, all blod svett och tårar som fanns innan jag gick i mål. Punkt för punkt. Och så skriver jag ned resultatet. Allt jag fixade. Allt jag rodde i hamn. Och tack vare att jag fixade de där punkterna har jag blivit den jag är idag. Där står det, svart på vitt.

Bakom varje punkt fanns en gång såar av tvivel. Tvivel på att jag skulle greja det hela. Ett par punkter var så nattsvarta att jag i många år var övertygad om att det omöjligt skulle kunna gå att genomföra.

Men nu har jag det alltså svart på vitt framför mig. Min lista. Bevisen står uppradade. Och med den kommer insikten att min vilja är urstark! Med ett mål i sikte blir jag som en jävla missil! Utan mål: pyspunka.

Jag måste finna nya mål i livet nu! Då jävlar!

6 kommentarer

Under Uncategorized

6 svar till “Som en jävla missil

  1. Ja du har kämpat bra hör jag. Jag har nog misslyckats med de flesta mål jag haft i livet. Det enda jag gjort som jag är stolt över är att jag fått till en bastu nere vid sjön och att jag fått en ek att leva på dom här breddgraderna där det egentligen inte går. Lycka till med dina nya mål

    • Jag har varken fixat bastu eller ek. Men jag har överlevt ett och annat. Och det har du också. Ibland bör man påminna sig om det. Framför allt när man tror att man inte lyckats med ett skit i livet.

  2. Vilken bra grej att göra. Vem borde inte ha ett sådan papper att hålla sig i, bara för att få svart på vitt, som sagt att man faktiskt åstadkommit något. I skrivandets stund kan jag inte komma på en enda sak jag skulle kunna skriva på ett sådant papper. Men något måste jag väl ha lyckats med hela livet, tror jag. Hoppas jag.
    Heja dig, hur som helst. Nya friska tag!

  3. Elin B

    Tack för dina texter! Går in med jämna mellanrum och blir så glad när det kommit nytt! Kram till dig vem du nu är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s