Schemalagt

20170827_155856

Varje måndag, tisdag och onsdag kommer han i sin vita bil. Kvart över ett kör han mot hennes hus. Då har han ätit lunch och löst sitt korsord. Hans fru är lärare i byskolan, hon går till eftermiddagens lektioner.

Kvinnan väntar i huset. Hennes man jobbar på fastlandet. Han anländer hem till ön med båten torsdag eftermiddag och reser söndag kväll.  Alla vet. Ingen gitter säga något. Det har pågått i snart två år.

En dag smyger jag mot huset och kikar genom fönstret. Jag är en jävla peeping Tom. Jag ser hur han lutar henne mot köksbänken. Hennes klänning är uppdragen till midjan. Hans händer är grova och håller ett vant grepp om hennes höfter och lår. Han står med ryggen mot mig. Jag hade velat se hans ansikte.

När jag smyger därifrån skäller hunden i sin kedja. Inte ilsket. Mest plikttroget. Den till och med viftar på svansen. Ingen kommer ut genom dörren. Gårdsplanen ligger lerig och öde. Den vita bilen står parkerad på sin vanliga plats. Som varje måndag, tisdag och onsdag.

Annonser

4 kommentarer

Under Uncategorized

4 svar till “Schemalagt

  1. Inte dåligt det att ha sex åtminstone tre gånger i veckan. Vad kan man säga om det. Här är det skatorna som har sex utanför fönstret minsann och det om något är väl ett vårtecken fast snön ligger meterdjup överallt.

    • Inte har den här skatan nå sex så regelbundet inte trots att hon har gube på hemmaplan och allt. Bra kvinns sköter sånt själv. Men det vore bra härligt om en vit bil dök upp runt hörnet. Fast så ät det det här med åldern också. Det hade Hon aldrig trott.

  2. Göthe

    Kanske lite väl intensivt, återhämtning torsdag, fredag?

  3. Det kan man kalla logistik 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s