I Lejonets tecken

I lejonets tecken

Folk födda i Lejonets tecken har stora frisyrer och storhetsvansinne. Du kan alltid få ett Lejon dit du vill genom att smickra honom eller henne ohejdat, de sväljer alla överdrifter utan att blinka. Det är lätt att tycka lite synd om Lejon men det går fort över. I regnperioder kan man ha dem till mycket och behöver du pengar kan du alltid rövslicka ett Lejon med fagra ord. De är dåliga på att laga mat men bjuder gärna ut dig på krogen. Måla deras porträtt och du har en vän för livet. På torsdagar sover de av någon anledning alltid lite längre än alla andra. De är goa att krama och pussa på.

Annonser

8 kommentarer

Filed under Uncategorized

8 responses to “I Lejonets tecken

 1. dr. no

  Nysvenska, tvåhundra poäng: Det har föreslagits att den något byråkratiskt klingande formuleringen ”han eller hon” ska kunna ersättas av det könsneutrala ordet ”hen”, men hur ser objektsformen av detta pronomen ut? (Dvs det som skulle kunna ersätta den än mer komplicerade konstruktionen ”honom eller henne”.)

 2. Olle Falk

  Vill bara meddela att det där med stora frisyrer går över med tiden.

 3. Har just rakat av ett lejon allt hår, nu får jag dåligt samvete, smicker är framgången har jag insett efter trettio år

 4. mickeb

  tack, allt stämmer.

 5. Det är inte alla lejon förunnat att ha stora frisyrer. Men i övrigt verkar det stämma, Enligt mina empiriska studier.

 6. Bah… Inte en siffra rätt och jag talar av erfarenhet 😉

 7. vildhunden

  Om Lejonet (och andra stjärntecken) vet jag intet. Men nu ser jag med spänning fram emot Skyttar och annat löskerfolk. 😀
  Ha det gott. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s