Säg mig, är det verkligen sant?

Kommentarer överflödiga.

Annonser

8 kommentarer

Filed under Thåström

8 responses to “Säg mig, är det verkligen sant?

 1. Man vill inte tro att det är sant.. Alla vackra tankar om demokrati och valfrihet fastnar idag lätt i halsen.. Att hatet skall vara vågmästare.
  Nej

  • Nej, man vill inte tro att det är sant men det är det. Nu är frågan hur vi kommer tillrätta med situationen, hur kan vi förändra den till det bättre, inte bara för några få men för oss allihop.

 2. Men det gäller att säga till sig själv att majoriteten INTE röstade för främlingsfientlighet. Det är illa som det är, men det är inte, ännu, helt svart. Bara djävligt mörkt.

  • Exakt. Det är viktigare än någonsin att bekämpa okunnigheten, den må stamma ur missnöje och frustration eller annat, men vi har en skyldighet att bekämpa den. Inte lägga oss platt, ta oss för pannan och stöna: ”hur kunde det ske?”
   Det har skett. Nu går fajten vidare.

 3. Pingback: Valet « Vildhundens klagan II

 4. Dessvärre är jag inte alls förvånad. Tyvärr får jag väl säga. Nu är det upp till övriga partier att ta lärdom av detta. Att sopa vissa frågor under mattan går helt enkelt inte vilket blev tydligt i detta val…

 5. Man kan ju önska att partierna kan dra slutsatser av detta, men jag är rädd att de fortsätter att stoppa huvudena i sanden. Men, vi får inte lägga oss platta. Den som kan sin historia vet vad som väntar annars.

 6. Håller med … håller med … håller med … Nu gäller det att reagera ordentligt … vi som är utanför ”parlamentet” också. Heeela tiden.

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s