Kriminaliteten får ingen att reagera?

Än en gång slår mina bloggläsare mig med häpnad. Jag antyder ett kriminellt förflutet som förfalskare men inte tusan reagerar någon. Näää då, ni rimmar lydigt som en skock barnungar på dagis när jag ber er men ingen så mycket som viskar frågan: Men vad gjorderu då? Harusutti inne eller?

Troligen beror denna nonchalans på att ni alla är hardcore criminals själva. Min lilla blygsamma förfalskarbana står sig slätt mot er vapensmuggling, omfattande häleriverksamhet och fläskiga torpedbusiness. Så jag lägger locket på  för framtiden. Bäst så, man vill inte verka klen och frireligiös i det här gänget.

Inatt när mina partyknarkargrannar (de där som sitter med i bostadsföreningen här) härjade som värst roade jag mig med att spinna en historia om dem. Mutta Råkost och hennes sambo Kurre Knubbröv och alla deras extatiska och högljudda speedpolare som inte vet att vanlitt fölk sover nattetid och arbetar dagtid, åtminstone mitt i veckorna. Men Mutta Råkost och Kurre Knubbröv är inte vanlitt fölk, de är från ett annat planetsystem.

De där historierna jag låg och spann ihop hade alla rejäla inslag av billig splatterfilm. Mutta Råkost och hennes kropp skändades brutalt då delar av henne försvann ned i en slurpande råkostcentrifug modell större – som jag i tankarna själv hade monterat ute på gården – och hennes sambo Kurre Knubbröv, den lille obehaglige i ljusblå kavaj som ser ut som ett fruntimmer över rumpan – sprättades upp enligt min egen hemmagjorda schematik där tarmarna skulle läggas i vissa ockulta mönster. Framåt fem imorse tystnade de. Då var det nästan dags för mig att kliva upp. För säkerhets skull återupplivade jag den då döde Knubbröv en sista gång bara för det sadistiska nöjet att återigen få sprätta upp honom, denna gång med machete. En kvart innan väckarklockan ljöd avslutade jag det hela med att bestämt krossa huvudet på Mutta Råkost som om det vore en vattenmelon. (Det ÄR en vattenmelon, come to think about it).

Jag lider av undertryckta aggressioner och jag undrar just hur länge de ska vara undertryckta. Jag tycker mer det känns som ett övertryck i kroppen, jag? Någon som vet närmre?

I eftermiddag ska jag ha ett samtal med grillpojks-specialisten. Visste han vad som väntade skulle han inte ringa mig. Då skulle han snabbt som blixten lägga in om semester och dra till andra breddgrader.

Hela tiden har jag ”Lucky Jim” på repeat i huvudet. Debbie Harry tolkar Jeffrey Lee Pierce. Visste ni förresten att Jeffrey var ordförande i Blondies fan club en gång i tiden? Det är lite rart. Jag har styckmördat hela natten till tonerna av ”Lucky Jim”. Imorgon ska jag söka hjälp. Eller åtminstone försöka få tag i en ny frisör. Fan, så jag ser ut i håret. I min stora ugn just nu: en fiskgratin och tre ihjälslagna byggnadsarbetare.

Go’ weekend, säger alltid mina danska kollegor. De börjar säga detta redan vid 10-snåret på förmiddagen, varje fredag. Go’ weekend. Varför den ska vara så go’ vet jag inte. Men Mutta Råkost och Kurre Knubbröv skulle nog instämma. En go’ weekend börjar redan torsdag e.m. och varar till tisdag morgon ungefär. Jag kanske också skulle börja knarka? Bli lite go och fin? Extatiskt glad och totalt utan sömn- och matbehov? Totalt utan anständighetskrav?

Varenånsomsanåt?

Annonser

7 kommentarer

Filed under Hemmet

7 responses to “Kriminaliteten får ingen att reagera?

 1. wettexvarlden

  Som den blyga viol jag är så vågade jag inte fråga…
  Jag tycker du ska börja knarka, vem vet de där knubbrövarna är kanske jättegoa att umgås med?

  Ha en go fredag hjärtat!

 2. Nej, vem vill verka hällörad? Men anar jag inte ett undertryckt behov av att berätta… Ett dåligt samvete…

  Nej, jag tänkte väl det. Oss förfalskare emellan 😉

 3. Fråga om kriminalitet är som att be om stryk. Inte vågar jag. Men har du tips att dela med dig, tänker mest på eliminera en specifik person i min närhet. Men jag kan också avstå, tips alltså.

 4. storabh

  Jagsaingetjagtänkte!

 5. Nä jag sa inget. Kan inte prata just nu för jag skrattar så tårarna rinner. LB is back – i högform!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s