Ett nytt jag?

Skam den som ger sig. Jag skippar det vanliga och tar till nya, djärva grepp. Med denna magiska, handsydda specialare kanske man kan få bättre ordning på tillvaron? Visst är det väl värt ett försök?

Ser ni mig på stan så kan ni ju heja…

Annonser

18 kommentarer

Filed under Uncategorized

18 responses to “Ett nytt jag?

 1. wettexvarlden

  Jag ska tom gå fram och krama dig.
  Hej igen söte vän.

 2. Jag ska inte bara hälsa, här ska kramas också (om nu inte din fantastiska dräkt är tränad i självförsvar och stöter bort mig som den obildade bondlurk jag är)

  😀

 3. Ja om inte det där hjälper så funkar inget annat. Tur att du väntade till snön smält, kan vara jobbigt med släpet annars.
  Kram på dig!

 4. Åh! Vågar man hoppas på att du har ett inövat varité-nummer också? Iså fall kan vi slå våra påsar ihop: Min akt går ut på att jag med finess strimlar min värdighet med osthyvel i långa sammanhängande slanor till tonerna av smäktande balkan-ompaompa.
  Vad säger du? Har vi en succé?

 5. Åhhh älskade Lilla Blå … så glad jag blev att se din ”nuna” och med rejäla vingar också så du kan hålla huvudet högt!

  Ser jag dig så …så kramar jag dig … så jag kramar. Och så lovar jag att klippa bort det där trasslet du har runt benen så du inte snavar i onödan.

  Puss!

 6. Tomtenietzsche

  Underbart! Det känns tryggt att veta att du håller dina öron varma med en rejäl mössa. Men kommer du att höra mig när jag springer efter dig blåsandes fanfarer på min ventilbasun?

 7. Intressant. Det är liksom kläder överallt utom på kroppen…

 8. Ahh, äntligen har du avslöjat din identitet! Vad intressant, som man brukar uttrycka sig när man inte finner ord! Härligt att du är här igen. kram!

 9. Ahh, äntligen har du avslöjat din identitet! Vad intressant, som man brukar uttrycka sig när man inte finner ord! Härligt att du är här igen. Varma kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s