Ett slags utvik

Man ska fläka ut privatlivet i det offentliga, det är tidens melodi. Så här kommer mitt schema för idag. Snaska i er bara!

Påklädning, ansiktsbehandling, disk, inköp av konjak, avnjutande av densamma. Och så ska jag nog gå ut med soporna.

Annonser

15 kommentarer

Filed under Uncategorized

15 responses to “Ett slags utvik

 1. Fem grejer avklarade. Klockan är två. Vad ska jag nu göra?

 2. Ta en konjak till medan du funderar 🙂

 3. Vad tror du om mig 😉

 4. storabh

  Jag har gått hem med sopan ibland.

 5. dr. no

  Lägg fram Le Pornographe även för Fredrik Reinfeldt (jag förutsätter att du redan gjort det för Rasmussönerna) och framhåll de Danska sexarbetarnas klimatsmarta kampanj som ytterligare tyngd i vågskålen.

  Eller sälj din gård och åk till jerusalem med ångbåt tillsammans med ingmar. Eller stanna hemma. Locket måste ju läggas på brunn.

  Men bäst vore om du slängde på ”secret agent man” sådan den framförs på ”the return of bruno”, slet av dig kläderna i en spontan striptease för eventuella fönstertittare och drog ut på streakarturne tillsammans med gotlandsstekarna och tjock-steffe från uppsala. Det vore något att läsa om i den svenske.

  Batteri och boll -skjut från långt håll.

  • Fredrik gömmer sig. Check.
   Ingen gård att sälja längre. Check.
   Ångbåten går ej på lördagar. Check.
   Locket är på. Check.
   Spontan striptease. Check.
   Gotlandsstekare och Tjock-Steffe…? Hm…. *går och letar*

 6. H ahaaa! Tjock-Steffe! Lever han?

  • dr. no

   Javisst, men han har fullt upp med att komma undan maffiaåtal i usa för tillfället, så det kan nog bli skralt med streakaräventyren för honom. Och stekarna på gotland har väl åkt hem, samtidigt med att landets årsförbrukning av ”dompa” – enligt femårsplanen naturligtvis – tagit slut, vid det här laget. Men skam den som ger sig!

 7. Jag skulle nog lagt upp min dag med att ta ut soporna först … åtminstone före konjaken. Så det blev gjort. Annars är det väl inte så stor skillnad. Det skulle vara konjaken då. Jag gillar inte konjak så där speciellt mycket. Det skulle väl vara det då. Kram!

  • Mitt soprum befinner sig hundra meter från min bostad. Nåja, åttiotvå meter då. Dit går man inte naken (-och nykter, höll jag på att skriva), så jag brukar börja dagen med att klä på mig. Ska jag inte gå ut med några sopor den dagen, är det däremot inte lika tvärsäkert att jag får på mig kläderna. Men vi har alla våra rutiner. Puss på dig.

   PS. Gillar du inte konjak?!?! Du kanske har smakat fel sort? Det finns flera äckliga konjagare där ute. Vissa borde skjutas i sank. Jag återvänder alltid till mammas gata: Grönstedts VSOP. En klassiker. Det finns bättre och det finns sämre, men hos mig är den trygg och trivs.

   • Skall ge den ett försök … kanske nu till jul. Grönstedts VSOP, sa du. Ni pratar ju alla här så lyriskt om konjak och whisky och det senare har jag ”fördruckit mig på” en gång … så där är det väl inte helt kört (om man säger så) och så konjaken …

    Nu skall jag ge den ännu ett försök …

    Kramar!

   • dr. no

    lättdrucken och snäll mot plånboken (även om jag naturligtvis, av princip, stjäl min sprit och bara dricker moonshine eller rom), en go´ svenneklassiker. Eller, i danmark, en Alfonsklassiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s