Så agerar man efter det…

Det finns vissa stunder då man kan bestämma sig – antingen ge efter för atombombsmolnet eller ta sig i kragen och slänga upp mungiporna i öronhöjd. Någonstans inser man att man har ett val.  Vad är det egentligen som är fel nu då? Egentligen!?

Annonser

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Så agerar man efter det…

  1. Hmmm … Antingen man gör nåt eller inte … har man ju valt, eller? Felet nu då? Tja att man inte vill överhuvudtaget … välja … göra nåt eller inte. Hur man än väljer blir det fel … kanske.

    Håll för näsan och blunda! Hoppa! Sååå. Det var väl inte så farligt? 🙂

    • Jag vill vara glad. Sanningen är den att jag tjurar. Rejält. Och så är jag ledsen. Och arg. Och väldigt väldigt trött på mig själv. För att jag tramsar så förbaskat när det egentligen inte finns nån anledning. Eller så finns det en anledning som jag inte hittat än. Jag vet inte. Jag vill ha ett nytt huvud. Eller nåt.

  2. Helt rätt!! Man kan alltid välja. Kram!

  3. Det är ingen naturlag att man måste vara glad hela tiden, även om vår tids största pest; optimisterna, gärna menar att det är så.

    Fan. Tjura hur mycket du vill eller var glad också för den delen, men det är väl CP om man ska behöva gå runt och ha dåligt samvete inför den lusekofteprydda fasadglada huvet-i-sanden-majoriteten bara för att man inte går runt och är så där sprudlande lycklig över att man som omväxling fått i sig sina morgonnudlar utan att spilla 95% av kryddsåsen i skägget på väg till jobbet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s