Svältkost, DVD-orgie och noll koll på öl

Min hemdator går lika knackigt som jag själv idag. Högarna av arbeten som låg och väntade efter semester och sjukskrivning gav mig omedelbar hjärtklappning. Därav inget bloggande. Nu stundar höststorm och paketöppning. Ja, jag har fått paket. Ett fett filmpaket fullastat med brittiska styckmord, galna gamla kungar i peruk, dokumentär om Albert Speer och dididaaah… alla resterande avsnitt av Sopranos. Detta är tänkt att räcka under kulna höst- och vinterkvällar för denna TV-lösa människa.

Jag ser i sökstatistiken att klickkåta just i dagarna favoriserar inslaget från förra året om att den danska julölen släpps. Tyvärr har jag ingen ny info. Jag har knappt varit utanför dörren de senaste dagarna. Jag vet inte ett smack om årets julöl. 😦 Men jag är övertygad om att det finns eldsjälar därute som gärna upplyser mig. Är årets danska mjöd något att vattna strupen med?

Har motsträvigt övergivit de senaste dagarnas märkliga kolhydratsfrossa och inmundigar just nu en sketen tonfisksallad. Ack ja, Luther kom och daskade till mig igen. Jävla gubbe. Ge mig en påse chips!

Ikväll har jag en date med Inspector Morse. Ljuva salighet.

9 kommentarer

Under Öl, Film och TV

9 svar till “Svältkost, DVD-orgie och noll koll på öl

 1. Även jag blir jagad av Luther och Calvin (och deras tjock-och-rediga uppbåd anhängare) emellanåt; men varje gång de kommer åt mitt håll dyker mina vänner Jack, Johnny och Jim upp som från ingenstans och kör iväg dem igen.

  Du borde också stifta bekantskap med dem; de är inte de mest sofistikerade av grabbar, men när det kommer till barslagsmål och fylleslag är de oövervinnerliga.

 2. Wettexvarlden

  Kanske vi kan låna någon film? Hjältarna från Telemarken pallar jag inte en gång till…
  Tonfisksallad. Kära barn, ta det lugnt!
  Jag har bönor om det är av intresse?
  Kram stumpan!

 3. Dr No: Oh. Åh?

  Wettan: Bönor? Hm, ja, det är gott men jag fiser så dant efteråt.

 4. Nu är det utrett; det var ingen spelning, ”det blev ingen”. Så.

 5. Thank you, Chief Inspector Camen.

 6. Ingen jul utan julöl om jag känner danskarna rätt! Eller är det kanske svenskarna som är ivrigast 😉

 7. Men alltså du verkar ha haft det tufft när jag har varit borta och inte kunnat hålla koll på dig 🙂 Krya på dig ordentligt nu och gå inte ut utan ullstrumpor och halsduk – lova det!

 8. Znogge: Nej, det blir ingen jul varken i DK eller SE utan julölen. Det vet du väl?

  Prudde: Nej, nästa gång måste jag nog följa med dig till solen – annars vet man inte vad som händer. Ullstumpor och halsduk är noterat och framlagt. Tack.

 9. Är på min morgonrunda i bloggvärlden och har just konstaterat att min (i 5:e månaden) gravidmage naturligtrvis inte beror på att jag är graviid (Gud vare lovad…inga mirakel) utan ööölet. Och Österrike som hägrar. Nej, jag får spara mig till julen är här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s